Drijvende woning verzekeren

Voor het verzekeren van uw drijvende woning bent u bij ons aan het juiste adres. Uw drijvende woning is bij ons in goede handen. Wij bieden u een All Risk dekking en de laagste premie voor uw drijvende woning.
afb_136_88522
Een drijvende woning verzekeren is tegenwoordig makkelijker dan een aantal jaren geleden, ondanks het feit dat een drijvende woning niet een woning aan de wal is. Er zijn verzekeraars die tegenwoordig een drijvende woning willen verzekeren voor een premie die maar iest hoger is dan een woonhuis.

Midden Friesland Assurantien of onze website www.woonbootverzekeraar.nl† kan u een verzekering voor uw drijvende woning aanbieden met een All Risk dekking. Deze dekking is veel beter dan een "ouderwetse"UGV of UGV+ dekking.

Bij Midden Friesland Assurantien kunt u een keuzen maken uit verschillende dekkingen voor uw drijvende woning of woonboot. Ook kunt u bijvoorbeeld bij ons een drijvende woning verzekeren die u recreatief gebruikt. In de grote steden komt het regelmatig voor dat wij een drijvende woning verzekeren die ook verhuurt wordt.

Bij l kunt u zelf uw premie berekenen, offreren en uw verzekering aanvragen tegen zeer scherpe tarieven. Veel mensen kunnen en willen dit zelf graag regelen.
www.woonbootverzekeraar.nl

De premie voor het verzekeren van een drijvende woning is afhankelijk van de locatie, waarde en de onderhoudstoestand en varieert tussen de 1 en 6 promille ( 1 en 6 euro per 1000 euro verzekerd bedrag ) Om u de laagste premie aan te bieden hoeft u bij ons niet lid te zijn van een woonboot vereniging of de LWO. Toch kan een lidmaatschap van een woonboot vereniging of de LWO u wel veel informatie verschaffen waar u iets mee kan als bewoner of toekomstige bewoner van een drijvende woning.

Midden Friesland AssurantiŽn helpt u graag met het omzetten van uw lopende verzekering van uw drijvende woning.†

Premie voorbeelden:
Verzekerd bedrag beton/ opbouw beton† beton / opbouw hout† staal/ opbouw hout
100.000††††††††††††††††††††† 192,-††††††††††††††††††††††† 265,-†††††††††††††††††††††††††† 181,-
150.000††††††††††††††††††††† 218,-††††††††††††††††††††††† 312,-†††††††††††††††††††††††††† 215,-
200.000††††††††††††††††††††† 233,-††††††††††††††††††††††† 338,-†††††††††††††††††††††††††† 235,-

(premie's zijn indicatieve jaarpremie's inclusief glasdekking excl 21% assurantiebelasting gebasseerd op een woonark met permanente bewoning). In de grote steden kan de premie hoger zijn. Vraag een offerte aan of vergelijk zelf op www.woonbootverzekeraar.nl.

Let op!
Premie voorbeelden alleen voor betonnen woonarken waarvan de bak niet ouder is dan 25 jaar. IJzeren bakken alleen tot 5 jaar oud te verzekeren; het verzekeren van ijzeren bakken is maatwerk. Wilt u voor een offerte contact met ons opnemen?

U kunt contact met ons opnemen per mail info@mfa.nu† of telefoon 0566-622806 we zijn u graag van dienst.