Invoerverzekering

Invoerverzekering voor een auto, motorfiets of vrachtauto nodig? ook uitvoerverzekeringen en exportverzekeringen

Bij ons kunt u een uitvoerverzekering of een invoerverzekering voor een motorrijtuig aanvragen.
De premie voor een enkele uitvoerverzekering of invoerverzekering is 175 euro. U heeft dan een W.A. dekking voor 14 dagen.

Invoerverzekering ( import buitenlands kenteken )
Voertuigen die worden geimporteerd vanuit een andere EG- Lidstaat worden beschouwd als voertuigen die gewoonlijk in Nederland worden gestald voor de periode van 30 dagen na het afsluiten van de koopovereenkomst.

Midden Friesland Assurantien kan een verzekering voor het importeren of exporteren van een auto met een buitenlands kenteken aanbieden voor de duur van 14 dagen of 30 dagen mits aan onderstaande voorwaarden is voldaan. Als de aankoopdatum minder dan 30 dagen oud is, moet de verzekeringstermijn hierop aangepast worden. Als bijvoorbeeld de aankoopdatum 14 dagen geleden is, kan maximaal 15 dagen worden verzekerd.

Wat hebben wij nodig om uw aanvraag te beoordelen:
* Naam, geboortedatum , adres en woonplaatsgegevens van de nieuwe eigenaar ( verzekeringnemer )
* Kopie van de aankoopnota
* Kopie van het rijbewijs ( Alleen personen met een geldig Nederlands rijbewijs of een kopie geldig Nederlands paspoort )

Bij acceptatie door de verzekeraar ontvangt u na betaling van 150 euro de Groene kaart van ons deze dekking is 14 dagen geldig. deze kan ook gemaild worden zodat u deze in het buitenland kunt uitprinten.

Als u vaker gebruik wilt maken van onze diensten kunt u contact opnemen voor een prijsafspraak.

Het beste kunt u even kontakt met ons opnemen telefonisch op nummer: 0566-622806 of per mail: info@mfa.nu