Kredieten / WOZ kredieten

Bent u ook op de hoogte van de nieuwe WOZ-waarde van uw woning? Met alle financiŰle gevolgen van dien? Geen nood, want een hogere WOZ-waarde betekent ook dat uw huis meer waard is geworden. U kunt profiteren van de overwaarde van uw woning door gebruik te maken van het WOZ-krediet en te profiteren van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en ook taxatiekosten blijven u bespaard.
afb_136_189743

De WOZ-waarde van uw huis kunt u gebruiken om een krediet af te sluiten. Als de WOZ-waarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek, dan kunt u deze overwaarde verzilveren met het WOZ-krediet. U profiteert dan ook nog eens van een zeer scherpe rente! U hoeft daarvoor niet naar de notaris en u hoeft ˇˇk geen taxatiekosten te betalen. Verder is het niet noodzakelijk het geld aan uw woning te besteden. Dat is het mooie van het WOZ-krediet.

Vorm van doorlopend krediet
Het WOZ-krediet is een variant van het doorlopend krediet. U mag dus tot de afgesproken limiet onbeperkt geld opnemen. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u weer opnemen tot aan uw limiet. Op die manier hebt u altijd geld achter de hand.

Bereken hier uw maximale WOZ krediet en uw rentelasten