Een pagina met links naar onze klanten

Nieuwsgierig geworden?

Onze klanten zijn particulieren, ZZP ers, kleine en middelgrote bedrijven (het MKB) die houden van een no-nonsens instelling. Verzekeringen en finacieringen zijn geen abacadabra en vragen om een duidelijke heldere uitleg en snelle service als dat nodig is.

Wij weten dat onze klanten ook zo over hun producten en diensten denken. Kijk gerust eens rond op de website's misschien vind u hier wel het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Vissercooperatie Urk

Visserijcooperatie Urk behartigt al meer dan 80 jaar de materiële behoeften van de aangesloten visserijbedrijven.  Met name verspreid over de noordelijke zeehavens. Visserijcooperatie Urk beschikt o.a. over een zeer moderne maritieme machinefabriek. Ook leveringen industriële- en agrarische sector, binnenvaart en offshore. www.vcu.nl 

D' Oude Herbergh

Op een idyllische plek in het Friese Terherne woont de familie Tissink. De rietgekapte stolpboerderij uit 1800 is omgetoverd tot d’Oude Herbergh. Een heerlijke plek waar u lekker tot rust kan komen of als startpunt voor allerlei heerlijke tochten over de Friese meren. Nieuwsgierig geworden? klik dan hier

Rene Brouwer Timmer en Onderhoudsbedrijf

Rene Brouwer uit Wirdum is voor veel klussen inzetbaar. Op zijn website kunt u foto's van zijn gedane werk bekijken. Rene heeft veel ervaring en zijn werk zal u zeker niet teleurstellen! Kijk maar eens op zijn website of bel Rene voor een afspraak. www.renebrouwer.nl

Veenstra Antiek en Kunst
Als u een liefhebber bent van Antiek en kunst dan moet u zeker eens de Antiekzaak van Germ Veenstra in Grou bezoeken. Germ Veenstra heeft een zeer uitgebreide collectie Friese staartklokken, stoelklokken en staande klokken. Ook heeft Germ Veenstra altijd een uitgebreide collectie Friese schilders in zijn winkel. Ook bent u voor restauratie of het schoonmaken van uw klok of schilderij bij Veenstra antiek aan het juiste adres. www.antiek-en-kunst.nl www.antiekroute.com

Zorgboerderij De Hoeders Pleats
De familie Akkerman uit de Veenhoop heeft zich altijd ingezet voor kinderen die problemen hebben of gehandicapt zijn. In 2005 werden zo overvallen door het televisie programma "Je leven in de steigers"
Hierdoor werd hun droom zorgboerderij De Hoeders Pleats eerder een feit.

De familie Akkerman Biedt dagbesteding, activiteiten of leerwerktrajecten aan voor jongeren met een beperking. Bij binnenkomst bij de familie Akkerman voel je dat iedereen zich thuis voelt. De bewoners, gasten en clienten zijn druk bezig met allerlei activiteiten of drinken gezellig koffie of thee met elkaar aan de enorme keukentafel. Kijkt u maar eens rustig rond op de website van de familie Akkerman www.hoederspleats.nlStichting Alphatrots komt op voor de belangen van Alphahulpen in Nederland. Ben jij Alphahulp? Sluit je dan aan want samen sta je sterk! Stichting Alphatrots heeft geen winstdoelstelling!

Hoe kan het dat Alphahulpen aangesloten bij Alphatrots een hoger uurloon krijgen? Dit kan gerealiseerd worden doordat de stichting de kosten zo laag mogelijk houdt. De stichting maakt geen winst en is daardoor in staat veel meer uit te betalen aan de aangesloten Alphahulp. Tot nu toe lopen de betalingen voor hulp meestal via zorginstellingen, deze instellingen houden een groot deel van de betaling in omdat ze dit nodig hebben als dekking voor hun hoge kosten.

Welke stappen zijn nodig om per 1 januari meer te verdienen? Op de website van Stichting Alphatrots kun je een overstapplan downloaden. Lees dat en andere informatie op de website eens rustig door. Heb je vragen, aarzel dan niet om die te stellen. Het beste doe je dat per mail via info@alphatrots.nl.