DAS Rechtsbijstandsverzekering

Omdat conflicten soms onvermijdelijk zijn....
afb_136_89631

Bent u ZZP'er of zelfstandige dan kan een combinatie van een bedrijfs- en priverechtsbijstandverzekering ook een goede oplossing zijn. Vraag naar de mogelijkheden en bel ons op telefoonnummer 0566-622806.

Waarom een rechtsbijstandsverzekering?

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. De kans dat je partij wordt in een juridisch geschil is één op drie. De bestelde keuken die maar niet wordt geleverd. Een reorganisatie waarbij gedwongen ontslag dreigt. De luxe hotelkamer met uitzicht op zee die een verbouwde linnenkamer blijkt te zijn, zónder uitzicht. Denkt u bijvoorbeeld aan een arbeidsconflict, het claimen van smartengeld na een aanrijding of ruzie met uw buren over het plaatsen van een aanbouw of schuur.

Ook al probeert u dit soort zaken eerst zelf op te lossen, soms kunt u niet anders dan juridische hulp inschakelen. De kosten voor advocaten lopen echter snel op. Een rechtsbijstandverzekering biedt hier uitkomst.

Betaalbare rechtshulp
U kunt kiezen voor een rechtsbijstandverzekering met een uitgebreide of minder uitgebreide dekking. Naast alleen algemene rechtsbijstand en juridische bijstand in het verkeer kunt u bijvoorbeeld ook rechtsbijstand voor huiseigenaren in de polis laten opnemen. Een uitgebreidere verzekering kan daarnaast ook dekking bij arbeidsconflicten en fiscaaljuridische conflicten bieden.

Met wie hebben we de meeste conflicten?

De Top 10

1. De medeweggebruiker
2. De werkgever
3. Uitkeringsinstanties
4. De gemeente en andere overheidsinstanties
5. Winkels en leveranciers van goederen en diensten
6. De buren
7. De aannemer of de loodgieter
8. De politie
9. De woningbouwvereniging
10. Familie 

U kunt hier klikken als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen. U mag ons natuurlijk ook bellen 0566-622806